Skip Navigation LinksOdda.kommune.no > Aktuelt
Aktuelt

Næring


Odda kommune skal bidra til nyetablering, utvikling og knoppskyting innen næringsgrener som kan styrke områdets konkurransefortrinn.

Odda - Klikk for stort bilde

Har du en god idé, har du ønske om å etablere deg i kommunen, eller står din virksomhet foran nye utfordringer? Ta kontakt!

Næringshagen i Odda kan bistå bedrifter med kompetanse, erfaring og nye innspill.


Kommunen har et næringsfond, alle søknader rettes til Odda kommune. Retningslinjer for Odda kommunale næringsfond (PDF, 115 kB)Kom-an.no er Hordaland sin samleside for nyskapning, der finner du det meste du trenger å vite om det offentliges tilbud til eteblering og utvikling av virksomhet.

 

Hardanger Industsri ønsker å være en aktiv part i den videre utvikling av næringslivet og på denne måten bidra til at lokalsamfunnet blir et attraktivt sted å bo, leve og arbeide i.
 

Odda Handelstandsforening har skiftet navn til Odda By.

Foreningen er i gang med et stort og omfattende Vitaliseringsprosjekt for Odda sentrum. Prosjektet mottar støtte fra Odda kommune og Hordaland fylkeskommune.

Målet er at nettsiden skal blir brukt som et nyttig oppslagsverk for fastboende, hyttefolk, tilreisende og andre turister og at disse ulike målgruppene vil oppleve dette som en god service fra kommunen sin side!

Odda kommune Opheimsgata 31, 5750 Odda Tlf: 53 65 40 00 post@odda.kommune.no      Faktura okonomi@odda.kommune.no