Driftsmeldinger

Nettsida i beredskapsmodus

 
  Når nettsida er i beredskapsmodus vert enkelte funksjonar som vanlegvis er tilgjengeleg på sida deaktivert eller vanskelegare tilgjengeleg enn vanleg. Dette gjeld mellom anna søk etter tilsett/politikar, søk i politiske dokument og postliste. Elles vil nettsida sitt vanlege innhald og vanlege utsjånad vere tilgjengeleg via linken i høgre marg. Sida vil så langt det er råd verte oppdatert som vanleg også i ein beredskapssituasjon.
    Dagens fakta

Søk

   

Næring


Odda kommune skal bidra til nyetablering, utvikling og knoppskyting innen næringsgrener som kan styrke områdets konkurransefortrinn.

Odda - Klikk for stort bilde

Har du en god idé, har du ønske om å etablere deg i kommunen, eller står din virksomhet foran nye utfordringer? Ta kontakt!

Næringshagen i Odda kan bistå bedrifter med kompetanse, erfaring og nye innspill.


Kommunen har et næringsfond, alle søknader rettes til Odda kommune. Retningslinjer for Odda kommunale næringsfond (PDF, 115 kB)Kom-an.no er Hordaland sin samleside for nyskapning, der finner du det meste du trenger å vite om det offentliges tilbud til eteblering og utvikling av virksomhet.

 

Hardanger Industsri ønsker å være en aktiv part i den videre utvikling av næringslivet og på denne måten bidra til at lokalsamfunnet blir et attraktivt sted å bo, leve og arbeide i.
 

Odda Handelstandsforening har skiftet navn til Odda By.

Foreningen er i gang med et stort og omfattende Vitaliseringsprosjekt for Odda sentrum. Prosjektet mottar støtte fra Odda kommune og Hordaland fylkeskommune.

Målet er at nettsiden skal blir brukt som et nyttig oppslagsverk for fastboende, hyttefolk, tilreisende og andre turister og at disse ulike målgruppene vil oppleve dette som en god service fra kommunen sin side!

   

Situasjonsrapport

 
  I ein krisesituasjon vil lesarane her finne ei kortfatta skildring av krisa og omfanget den har. Situasjonsrapporten vil verte oppdatert etter behov.
  -

Dagens fakta

Kontaktinformasjon

Odda kommune
Besøksadr. rådhuset Opheimsgata 31
5750 Odda
E-post : post@odda.kommune.no
Telefon
: 53 65 40 00

Org.nr.
: 964 967 814
Kontonr.
: 3530 30 66975
Kommunenr.
: 1228

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Søk SkilleTegn
  • Tips en venn SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Været fra yr.no

Værmelding Været fra yr.no