Driftsmeldinger

Nettsida i beredskapsmodus

Når nettsida er i beredskapsmodus vert enkelte funksjonar som vanlegvis er tilgjengeleg på sida deaktivert eller vanskelegare tilgjengeleg enn vanleg. Dette gjeld mellom anna søk etter tilsett/politikar, søk i politiske dokument og postliste. Elles vil nettsida sitt vanlege innhald og vanlege utsjånad vere tilgjengeleg via linken i høgre marg. Sida vil så langt det er råd verte oppdatert som vanleg også i ein beredskapssituasjon.
    Dagens fakta

Røde Kors lanserer beredskapsvettregler

Rødekors2.jpg - Klikk for stort bilde

Onsdag 4.november fikk ordfører Roald Aga Haug og rådmann Ingrid Guddal på vegne av Odda kommune overrakt beredskapsvettregler.

I forbindelse med stiftelsesdagen 4. november og 150 års jubileet til Norges Røde Kors, lanserer Hordaland Røde Kors Beredskapsvettreglene. Les mer her

Leder av Odda Røde Kors, Svein Buer, overrakte onsdag 4.november beredskapsvettreglene til Odda kommune representert ved ordfører og rådmann.

Odda kommune gratulerer Røde Kors med jubileumet! Ordføreren takker for beredskapsvettreglene, som vil komme godt med i vårt arbeid med beredskapsplaner!

Publisert av Ole-Jørgen Jondahl. Sist endret 04.11.2015

Situasjonsrapport

I ein krisesituasjon vil lesarane her finne ei kortfatta skildring av krisa og omfanget den har. Situasjonsrapporten vil verte oppdatert etter behov.

Dagens fakta

Odda kommune