Driftsmeldinger

Nettsida i beredskapsmodus

 
  Når nettsida er i beredskapsmodus vert enkelte funksjonar som vanlegvis er tilgjengeleg på sida deaktivert eller vanskelegare tilgjengeleg enn vanleg. Dette gjeld mellom anna søk etter tilsett/politikar, søk i politiske dokument og postliste. Elles vil nettsida sitt vanlege innhald og vanlege utsjånad vere tilgjengeleg via linken i høgre marg. Sida vil så langt det er råd verte oppdatert som vanleg også i ein beredskapssituasjon.
    Dagens fakta

Søk

   

Støttekontakt

Odda kommune tilbyr støttekontakt til personer med  funksjonshemming,  eller sosiale problemer, som trenger bistand for å kunne ta del i ulike fritidsaktiviteter.

En støttekontakt er en person som hjelper et annet menneske gjennom ulike aktiviteter og samvær til å kunne utfolde seg bedre, mestre ulike livssituasjoner og få mer tro på seg selv over tid. Samvær med en støttekontakt gir en mer meningsfull fritid, noe å se fram til og en støtte i hverdagen. Støttekontakten bidrar med rådgivning og hjelp.

Søknadskjema for støttekontakt

Støttekontakt er gratis.

Klage

Dette vedtaket kan påklages til Fylkesmannen og går til Odda  kommune. Klagefristen er 3 uker. Klagen sendes til Oppfølgingstjenesten , Opheimsgt. 31, 5750 ODDA

Lovhenvisninger

Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester m.m §§ 3.1 og 3.2

Sist endret 25.02.2016
   

Situasjonsrapport

 
  I ein krisesituasjon vil lesarane her finne ei kortfatta skildring av krisa og omfanget den har. Situasjonsrapporten vil verte oppdatert etter behov.
  -

Dagens fakta

Kontaktinformasjon

Odda kommune
Besøksadr. rådhuset Opheimsgata 31
5750 Odda
E-post : post@odda.kommune.no
Telefon
: 53 65 40 00

Org.nr.
: 964 967 814
Kontonr.
: 3530 30 66975
Kommunenr.
: 1228

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Søk SkilleTegn
  • Tips en venn SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Været fra yr.no

Værmelding Været fra yr.no