Driftsmeldinger

Nettsida i beredskapsmodus

 
  Når nettsida er i beredskapsmodus vert enkelte funksjonar som vanlegvis er tilgjengeleg på sida deaktivert eller vanskelegare tilgjengeleg enn vanleg. Dette gjeld mellom anna søk etter tilsett/politikar, søk i politiske dokument og postliste. Elles vil nettsida sitt vanlege innhald og vanlege utsjånad vere tilgjengeleg via linken i høgre marg. Sida vil så langt det er råd verte oppdatert som vanleg også i ein beredskapssituasjon.
    Dagens fakta

Søk

   

Animasjon Q200 flom Oddadalen

Opo (NRK) - Klikk for stort bilde

Ordføraren viste i Odda kommunestyre onsdag 21.november ein animasjon av moglege konsekvensar av ein 200-årsflom med 40% klimapåslag i Oddadalen. 

I kommunestyremøtet 21.november orienterte ordførar om at SKL har sendt inn søknad om konsesjon for flom-/kraftverk i Opo.

Her kan du sjå ein animasjon som er utarbeidd for å sjå moglege konsekvensar av ein 200-årsflom med 40% klimapåslag i Oddadalen. Vi gjer merksam på at Opo nedstrøms er sikra for ein 200-årsflom etter at animasjonen vart laga.

Klikk på lenka for å sjå animasjonen!

Publisert av Ole-Jørgen Jondahl. Sist endret 18.12.2017
   

(Du er her:)

Situasjonsrapport

 
  I ein krisesituasjon vil lesarane her finne ei kortfatta skildring av krisa og omfanget den har. Situasjonsrapporten vil verte oppdatert etter behov.
  -

Dagens fakta

Kontaktinformasjon

Odda kommune
Besøksadr. rådhuset Opheimsgata 31
5750 Odda
E-post : post@odda.kommune.no
Telefon
: 53 65 40 00

Org.nr.
: 964 967 814
Kontonr.
: 3530 30 66975
Kommunenr.
: 1228

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Søk SkilleTegn
  • Tips en venn SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Været fra yr.no

Værmelding Været fra yr.no