Driftsmeldinger

Nettsida i beredskapsmodus

 
  Når nettsida er i beredskapsmodus vert enkelte funksjonar som vanlegvis er tilgjengeleg på sida deaktivert eller vanskelegare tilgjengeleg enn vanleg. Dette gjeld mellom anna søk etter tilsett/politikar, søk i politiske dokument og postliste. Elles vil nettsida sitt vanlege innhald og vanlege utsjånad vere tilgjengeleg via linken i høgre marg. Sida vil så langt det er råd verte oppdatert som vanleg også i ein beredskapssituasjon.
    Dagens fakta

Søk

   

Trenger du reisevaksiner?

vaksine - Klikk for stort bildevaksine
Alle som skal reise til Asia, Afrika, Latin-Amerika, Øst-Europa og Stillehavsøyene anbefales å ta reisevaksiner. På vaksinekart kan du gå inn og se på reisemålet ditt og få en veiledende oversikt over hvilke vaksiner du trenger.

Hvor kan jeg få vaksiner og reiseråd?
 


Helsestasjon eller fastlege:
 

For enklere vaksinasjoner (difteri/stivkrampe/kikhoste/polio og/eller hepatitt A/B) og/eller forebyggende behandling mot malaria ved enkeltreiser, kan dette utføres på helsestasjonen eller hos fastlegen din. Du må ta kontakt minst en måned før avreise.
Vaksinepriser på helsestasjonen i Odda finner du 
her (DOCX, 16 kB).


Det viktigste kriteriet for å avgjøre om en vaksine er nødvendig, er risikoen for å få sykdom i det aktuelle området. Type reise er også avgjørende for valg av vaksiner. En forretningsresiende som oppholder seg i storby trenger ofte færre vaksiner enn en backpacker som bor primitivt og har mer kontakt med lokalbefolkningen.

 

Reisemedisinsk klinikk:
 

Skal du på en lengre reise, som for eksempel backpacker, må du ta kontakt med en reisemedisinsk klinikk. Det finnes flere slike, blant annet i Bergen og Haugesund. Her kan du bestille time via nett og telefon.
 

   

(Du er her:)

Situasjonsrapport

 
  I ein krisesituasjon vil lesarane her finne ei kortfatta skildring av krisa og omfanget den har. Situasjonsrapporten vil verte oppdatert etter behov.
  -

Dagens fakta

Kontaktinformasjon

Odda kommune
Besøksadr. rådhuset Opheimsgata 31
5750 Odda
E-post : post@odda.kommune.no
Telefon
: 53 65 40 00

Org.nr.
: 964 967 814
Kontonr.
: 3530 30 66975
Kommunenr.
: 1228

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Søk SkilleTegn
  • Tips en venn SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Været fra yr.no

Værmelding Været fra yr.no