Frisklivssentralen i Odda / Ullensvang

Frisklivssentralen - Klikk for stort bilde

Frisklivssentralen skal vera eit kommunalt kompetansesenter med tilbod til personar og grupper som har behov for hjelp til å endra helseatferd. Me skal og etablera nettverk mellom aktuelle aktørar, og formidla og utvikla kompetanse innan livsstilsområdet.

Meir om frisklivssentralen, sjå her (PDF, 420 kB)

Frisklivssentralen arrangerer temakveldar og kurs etter etterspørsel og behov. Ta kontakt om det er noko du kunne tenkje deg å veta meir om! For tida arrangerer me temakveldar for foreldre til barn med ulike utfordringar saman med Lærings- og mestringssenteret i Helse Fonna. Ta kontakt om du kunne tenkje deg å delta på dette.

For meir informasjon om samhandlingsavtaler, Lærings- og mestringssenter og andre tilbod i helse fonna, sjå her

Folkehelsekoordinator: Gunnvor S. Medhus, tlf 97 55 84 07 eller e-post: friskliv@odda.kommune.no

Publisert av Aslaug Margrethe Åkre for Gunnvor Steinsland Medhus. Sist endret 18.12.2017
kontaktperson