Informasjon til alle som ferdast i reguleringsområdet til Hydro Energi Røldal-Suldal

Hydro_logo.png - Klikk for stort bilde

Hydro Energi har meldt om følgande:

Denne vinteren er prega av skiftande ver med mildver høgt til fjells som kan føra til opne bekker og usikre isar.

Regulering av magasina fører til oppsprekking og opne råker langs land og ved innfalls- og utløpsosar. Der det er tapping i elvar vil dette føra til opne kanalar langs elvaløpet. Etter at Midtlæger kraftverk vart sett i drift, vil Midlægervatnet ha opne råker og usikker is i heila vatnet.

På grunn av revisjonsarbeid i Suldal I kraftverk, vil Røldalsvatnet vera høgt, med tapping i elvaløpet gjennom Bratlandsdalen fram til våren.

Me sjekkar områda fortløpande og skiltar og markerar usikre område.

Me har teke i bruk SMS-teneste for oppdaterte meldingar om forholda i reguleringsområdet.

Les meir om SMS ordninga og sikkerthetsinformasjon for reguleringsområdet til Røldal-Suldal her. (PDF, 568 kB)

Publisert av Aslaug Margrethe Åkre for Hydro Energi AS. Sist endret 14.02.2018
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}