Kreftforeninga arrangerer temakafe i Odda

Temakafeen er til for kreftramma, pårørande og etterlatne. Vi tek opp kreftrelaterte tema og byr på ulike kulturelle innslag. Kom innom for ein kopp kaffi og litt mat, og få ein prat med andre som har erfaringar med kreft.

Kreftforeningen - Klikk for stort bilde

Her er programmet for hausten 2018:

• 3 september kl. 18-20 - Mat gjer godt for kropp og sjel ved Berit Karin Paulsen, funksjonsleiar på kjøkenet på Odda sjukehus.

• 1. oktober 18-20 - Det står til liv - Samtale med forfattar Siri Økland om å leva tett på døden. Introduksjon av Brystforeninga ved leiar i Odda, Bodil Mikkelsen.

• 5. november kl. 18-20 - Blå sløyfe - ved Olav Gunnar Hjelmeland, leiar PROFO Kvinnherad.

• 3. desember kl. 18-20 - Statis i eige liv - ved Davy Wathne.

Kafeen vert dreven av Kreftforeninen sine frivillige. Vi krev ikkje påmelding og tilbodet er gratis. For meir informasjon, ring 21 49 49 21 eller sjå www.kreftforeningen.no/kurs

Publisert av Aslaug Margrethe Åkre for kreftkoordinator Hege Lyssand. Sist endret 31.08.2018