Offentleg ettersyn av reguleringsplan for Langedalen, felt Q, R, S, T og U

ikon-leser plan.png - Klikk for stort bilde

Odda kommunestyre vedtok, den 24.10.18, å leggje detaljreguleringsplan for Langedalen felt Q1, R, S, T og U ut på offentleg ettersyn.

Detaljreguleringa omfattar deler av gnr. 37 bnr. 7 i Langedalen, og er på om lag 285 daa.

Føremålet med planen er å leggja til rette for ei meir konsentrert utbygging, mellom anna for å spara støre, samanhengande natur- og friluftsområde for utbygging utanfor planområdet på lengre sikt. Planforslaget legg til rette for ei betre terreng- og landskapstilpassing av bygningar og vegar enn i gjeldande bebyggelsesplan. Vidare har planforslaget mål om å handtere frilufts- og naturvernområde på ein god måte.

Detaljreguleringsplanen med tilhøyrande dokument kan lastast ned under;

Vedtak om offentleg ettersyn (PDF, 796 kB)

Plankart (PDF, 5 MB)

Føresegner (PDF, 204 kB)

Konsekvensutgreiing (PDF, 12 MB)