Skip Navigation LinksOdda.kommune.no > Tjenester

Norges første Vitenpark åpnet i Odda

Ordfører åpner Vitenparken

Torsdag 21. juni åpnet ordfører John Opdal landets første Vitenpark, selvsagt på Smelteverket i Odda kommune. Ca 400 personer hadde møtt opp for å få med seg det flotte arrangementet midt i Odda by.

Folkefest i Vitenparken i Odda | Fotograf: Arild Traa
Folkefest på åpningsdagen for Norges første Vitenpark fotograf Arild Traa

Vitenparken er klar! En ny møteplass, et sted å leke for barna, et sted å lære, et sted å spise is i sommer, et sted å løfte 600 kg granitt med bare pekefingeren, et steg videre mot inkludering av en ny bydel i Odda sentrum — Smelteverket.


Vitenparken er et samarbeid mellom Odda kommune og Norsk Vasskraft - og Industristadmuseum med støtte av Sparebankstiftelsen DNB Nor. Vitenparken er en del av Odda Vitensenter som drives av NVIM. Vitensenteret er åpnent i hele sommer fra tirsdag til søndag. Parken er åpen hele tiden. Hjertelig velkommen skal du være!


Odda barneskole stilte med mange klasser til den høgtidlige åpningen med bl.a. ordfører John Opdal og rådmann Ingrid Heradstveit Guddal. Elever fra Odda ungdomsskole, samt mange andre små og store skuelystne, var til stede. Tilbakemeldingene fra barna var at dette var veldig gøy og ikke minst spennende.


Se filmsnutten på linken under (laget av Dag Endre Opedal/NVIM) fra den flotte åpningen av Norges første Vitenpark. Og ta gjerne turen innom for lek, moro, kunnskap eller bare nyte livet i den fine, nye parken i byen vår.


Sist endret 26.06.2012
kontaktperson
Adresse: Opheimsgata 31 5750 Odda NORGE
Telefon :
53 65 40 00
E-post :
epost@odda.kommune.no
Bunnhjørne